WERKEN BIJ

VACATURE:

MEDEWERKER BEDIENING
Fulltime

Wij bieden een uitgebreide lunch-avondkaart van klassiekers tot moderne gerechten. Onze gasten kunnen kiezen uit een breed scala aan heerlijkheden bereidt met verse producten.

Wij zoeken de juiste persoon voor een leuke en afwisselende functie vol uitdagingen als medewerker bediening. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor een gastvrij en aangenaam verblijf van onze gasten in ons sfeervolle restaurant met terras. Wij hechten veel waarde aan een goede service met oog voor detail.

Wij bieden je een leuke, afwisselende baan in een dynamische werkomgeving, binnen een sterk team waar je inzet en je mening worden gewaardeerd.

Ben je op zoek naar een nieuwe (fulltime) uitdaging, heb je ervaring in de horeca en ben je een enthousiaste en spontane collega? Reageer dan snel door een korte motivatie en je CV op te sturen naar dave@demolenkaatsheuvel.nl.

VACATURE:

SOUSCHEF | ZELFSTANDIG WERKEND KOK 
Fulltime

De Molen in Kaatsheuvel is een uniek restaurant gevestigd in een eeuwenoude graanmolen en is 7 dagen per week geopend voor lunch en diner. Het jonge team blinkt uit in het creëren van een ongedwongen sfeer in een gezellige ambiance. Hierin staat persoonlijke aandacht en lekker eten en drinken centraal.

 

Om ons keukenteam te versterken zijn we op zoek naar een fulltime zelfstandig werkend kok. De voornaamste bezigheden van de zelfstandig werkend kok liggen bij de dagelijkse gang van zaken in de keuken. Verdere verantwoordelijkheden liggen onder andere bij het bereiden van gerechten, het controleren van de HACCP en het bestellen van benodigde producten. Hierbij werkt de kok in een team waarin hij/zij medeverantwoordelijk is voor de aansturing van een of enkele hulpkrachten. Hiernaast levert de zelfstandig werkend kok input voor de samenstelling en wijzigingen van de menukaart, bereidingen en werkwijzen.

 

Van al onze collega’s verwachten we dat ze zelfstandig maar ook in teamverband kunnen werken. Het hebben van goede communicatieve vaardigheden, een creatieve geest en een stressbestendige persoonlijkheid zijn vereiste eigenschappen.

 

Herken jij jezelf in deze functie? Dan bieden wij je een leuke, afwisselende baan in een dynamische werkomgeving, binnen een sterk team waar je inzet en mening wordt gewaardeerd.

 

Ben jij op zoek naar deze nieuwe fulltime uitdaging? Heb je ervaring als kok en ben je een leuke, enthousiaste collega? Reageer dan snel door je CV en een korte motivatie te sturen naar info@demolenkaatsheuvel.nl

VACATURE:

LEERLING KOK
Fulltime

Je bereidt gerechten volgens recept en planning. Ook verricht je voorbereidende werkzaamheden, zoals wassen, snijden van ingrediënten, koken, mengen, roeren, etc. Je beoordeelt de te gebruiken ingrediënten op versheid, houdbaarheid, etc. Het doorgeef-gereed maken van bestellingen door het uitvoeren van a la minute kookwerkzaamheden, portioneren en garneren, volgens vastgestelde instructie met betrekking tot ingrediënten, receptuur, werkmethoden en uiterlijke presentatie. Het uitvoeren van de bereidingen, bewaken/controleren van de kwaliteit, gaarheid, smaak e.d. Natuurlijk hoort schoonmaken van de werkomgeving en keukenapparatuur bij de functie. Overige voorkomende werkzaamheden kunnen zijn: het assisteren bij het ontvangen en opslaan van geleverde artikelen en overige werkzaamheden in opdracht van leidinggevende. De organisatie kent een sterke groei waardoor er voor geschikte kandidaten, die met de organisatie meedenken, meer dan voldoende ontplooiingsmogelijkheden liggen, enthousiasme en leergierigheid zijn dus van groot belang. Dit alles onder begeleiding van een Erkend Leermeester.

Wij bieden je een leuke, afwisselende baan in een dynamische werkomgeving, binnen een sterk team waar je inzet en je mening worden gewaardeerd.

Ben je op zoek naar deze functie en ben je een enthousiaste en spontane collega? Reageer dan snel door een korte motivatie en je CV op te sturen naar info@demolenkaatsheuvel.nl.

VACATURE:

MEDEWERKER SPOELKEUKEN
Parttime

Als Medewerker spoelkeuken steek je je handen uit de mouwen en zorg je ervoor dat de spoelkeuken er keurig uitziet en opgeruimd is. Je bent verantwoordelijk voor de werkzaamheden die voorkomen in de spoelkeuken zoals het afspoelen van servies, het vullen van de afwasmachines, het opruimen van servies en het schoonhouden van de (spoel)keuken.

Wij bieden je een leuke, afwisselende baan in een dynamische werkomgeving, binnen een sterk team waar je inzet en je mening worden gewaardeerd.

Ben je op zoek naar een nieuwe (fulltime) uitdaging, heb je ervaring in de horeca en ben je een enthousiaste en spontane collega? Reageer dan snel door een korte motivatie en je CV op te sturen naar info@demolenkaatsheuvel.nl.