DE MOLEN

GENIETEN VAN HET MOMENT

De Molen is geopend van maandag tot en met zondag vanaf 11.00 uur.
Wij werken echter de komende maanden met tijdvakken:

– ontvangst om 11:00 uur voor de lunch tot 13:00 uur.
– ontvangst om 13:00 uur voor de lunch tot 15:00 uur.
– ontvangst om 15:00 uur voor de lunch tot 17:00 uur.

– ontvangst om 17:00 uur voor het diner tot 19:30 uur.
– ontvangst om 19:45 uur voor het diner tot 21:45 uur.

Graag willen wij u erop attenderen, en hiervoor vragen wij uw begrip, dat:

  • Wij enkel 2 gasten per tafel mogen ontvangen, uitgezonderd huishoudens (woonachtig op één adres)
  • De overheid heeft bepaald dat wij bij binnenkomst een gezondheidscheck moeten afnemen.

RESERVEREN? Via:
info@demolenkaatsheuvel.nl

OPENINGSTIJDEN
ma t/m zo v.a. 11.00 uur

RESTAURANT

Welkom bij De Molen.
Wij zijn zeven dagen per week geopend.

In het restaurant kun je gezellig tafelen met vrienden en familie. Ook voor zakelijke afspraken en bedrijfsdiners kun je bij ons terecht. Gastvrijheid staat voorop, wij leggen je graag in de watten. Voor wie ontspannen in de buitenlucht een hapje wil eten, nodigen wij je uit in onze schitterende tuin met overdekt terras.

De Europese keuken staat centraal op onze menukaart, aangevuld met smaken van het seizoen. In onze klassieke keuken bereiden wij moderne gerechten met een twist. Zo eet je bij ons een klassieke carpaccio of tournedos, maar ook coquille en tijger zeewolf. Onze chefs zijn continu bezig met de ontwikkeling van nieuwe gerechten. Hierdoor is de kaart van De Molen steeds weer verrassend.

Het restaurant is gebouwd in een authentieke graanmolen uit 1849. De originele elementen zoals de molenmuur zijn nog steeds zichtbaar in het stijlvolle interieur. Bij ons kunt u ongedwongen genieten van lunch, diner en een borrel.

BAR

Gin tonic anyone? Wie zin heeft in een lekker drankje, zit goed bij ons aan de bar. Wij hebben een binnen- en een buitenbar waar je gezellig kunt borrelen. Aan de bar geniet je van een aperitief en mixen onze bartenders frisse cocktails op bestelling. Ook kun je aan de hoge tafels blijven zitten voor diner en bestel je onze seizoensgerechten van de kaart. Na het diner is de bar de perfecte plek voor een afzakkertje om de avond af te sluiten.

In de binnenbar waan je je in nostalgische sferen, de kroonluchter geeft het een klassieke touch. Tijdens de zomer geniet je buiten aan de bar in de tuin van een goed glas wijn. De ideale plek om in de schaduw te genieten van de dynamiek van de bar.

Wil je bij ons aan de bar een borrel drinken? Laat het ons telefonisch weten om een plek te reserveren.

TERRAS

Zonnige middagen of zomerse avonden zijn zalige momenten om te genieten op het royale terras of aan de buiten bar van De Molen. De stijlvolle deels overkapte  buiten bar is gemaakt van een 175 jaar oude beuk en ware eye-catcher. Het terras met knusse terrasdelen en met de monumentale molen als achtergronddecor biedt een unieke sfeer en beleving.

 

Elk moment is bij De Molen smaakvol genieten van het moment.

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag, een opmerking of suggestie? Vul dan het contactformulier in. Wij doen er alles aan om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

  • DE MOLEN
    VAARTSTRAAT 102
    5171 JG KAATSHEUVEL

  • 0416 530 230

  • Ma t/m Zo vanaf 11.00 uur

Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "De Molen Kaatsheuvel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *