de molen

Een avond uit? Beleef het bij De Molen.

De Molen Kaatsheuvel is een uniek restaurant gevestigd in een eeuwenoude graanmolen, een monumentale locatie met een eigentijdse sfeer.

Het jonge, gepassioneerde team zal er voor zorgen dat u zich direct thuis voelt, een ongedwongen sfeer voert de boventoon. Ook voor een zakelijke lunch of diner bent u bij De Molen aan het juiste adres.

De Molen is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 11.30 uur.

RESERVEREN?
BEL: 0416 530 230

OPENINGSTIJDEN
Di – Zo v.a. 11.30 uur

RESTAURANT

Het restaurant is rondom de monumentale graanmolen gebouwd en ademt sfeer en gezelligheid. Laat u verrassen door de gedreven keukenbrigade die dagelijks zorgt voor pure en heerlijke gerechten. Neem ook eens een kijkje in de wijnkaart of laat u adviseren door de vakkundige bediening.

BAR

Ongedwongen sfeer, goede wijnen, lekkere dranken, smaakvolle hapjes en gezelligheid, daar draait het allemaal om in de bar van De Molen. De bar is centraal gelegen in de monumentale molen. Wat is er nu leuker dan uw avondje uit te starten of af te sluiten aan de sfeervolle bar?

TERRAS

Op het royale terras van De Molen kunt u op een zonnige middag of avond ultiem genieten. De stijlvolle buitenbar, een 175 jaar oude beuk is een ware eye-catcher met de monumentale molen als achtergrond. De sfeer en beleving is uniek in de omgeving.

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag, een opmerking of suggestie? Vul dan het contactformulier in. Wij doen er alles aan om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

  • DE MOLEN
    VAARTSTRAAT 102
    5171 JG KAATSHEUVEL

  • 0416 530 230

  • Di t/m Zo vanaf 11.30 uur

Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "De Molen Kaatsheuvel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *