DE MOLEN

GENIETEN VAN HET MOMENT

De Molen, gevestigd in een monumentale graanmolen in Kaatsheuvel, is dé locatie voor een gezellige lunch of sfeervol diner. ’s Zomers verschuift de aandacht naar het aangrenzende terras, waar het heerlijk vertoeven is op diverse terrasdelen.

Vanaf de eerste stap bij binnenkomst zorgt het enthousiaste en gepassioneerde team ervoor dat u zich thuis voelt. De gastvrije ambiance leent zich naast privémomenten ook goed voor een zakelijke gelegenheid.

De Molen is geopend van maandag tot en met zondag vanaf 11.30 uur.

RESERVEREN? Via:
info@demolenkaatsheuvel.nl

OPENINGSTIJDEN
ma t/m zo v.a. 11.30 uur

RESTAURANT

Het restaurant bevindt zich in een ring rondom de graanmolen. De stijlvolle inrichting, waarbij respect voor originele elementen centraal staat, zorgt voor een gezellige ruimte waar u ongedwongen kunt lunchen of dineren.

Laat u zich verrassen door seizoensgebonden en dagverse producten. Het gedreven keukenteam optimaliseert, vernieuwt en werkt continu aan de ontwikkeling van nieuwe gerechten. Hierdoor is de kaart van De Molen afwisselend zónder de klassieke gerechten uit het oog te verliezen.

BAR

Helaas is het in de maanden juni & juli niet mogelijk om vooraf of na het eten een drankje aan onze bar te nuttigen.

TERRAS

Zonnige middagen of zomerse avonden zijn zalige momenten om te genieten op het royale terras of aan de buiten bar van De Molen. De stijlvolle deels overkapte  buiten bar is gemaakt van een 175 jaar oude beuk en ware eye-catcher. Het terras met knusse terrasdelen en met de monumentale molen als achtergronddecor biedt een unieke sfeer en beleving.

 

Elk moment is bij De Molen smaakvol genieten van het moment.

Contact

Neem gerust contact met ons op!

Heeft u een vraag, een opmerking of suggestie? Vul dan het contactformulier in. Wij doen er alles aan om uw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

  • DE MOLEN
    VAARTSTRAAT 102
    5171 JG KAATSHEUVEL

  • 0416 530 230

  • Ma t/m Zo vanaf 11.30 uur

Wij komen graag in contact met mensen, dus ook met jou! Om je te bereiken, moeten wij jouw gegevens tijdelijk opslaan. Heb je jezelf ook ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Leuk! Dan slaan we alleen jouw gegevens op voor de nieuwsbrief van "De Molen Kaatsheuvel". Vink het vakje hieronder aan als je hiermee akkoord gaat.

Ik ga akkoord *